Desolació


Jo só l'esqueix d'un arbre, esponerós ahir,
que als segadors feia ombra a l'hora de la sesta;
mes branques una a una va rompre la tempesta,
i el llamp fins a la terra ma soca mig-partí.


Brots de migrades fulles coronen el bocí
obert i sens entranyes que de la soca resta;
cremar he vist ma llenya; com fumerol de fesa,
al cel he vist anar-se'n la millor part de mi.


I l'amargor de viure xucla ma rel esclava,
i sent brostar les fulles i sent pujar la saba,
i m'aida a esperar l'hora de caure un sol de conhort.


Cada ferida mostra la pèrdua d'una branca:
sens jo, res parlaria de la meitat que em manca;
jo visc sols per plànyer lo que de mi s'és mort.


Joan Alcover

 

El camp de neu de la Rabassa manté la inauguració el dia 29

Imprimeix PDF

Premsa 18/11/2008El Periòdic d'AndorraEl camp de neu de la Rabassa manté la inauguració el dia 29 De Santiago explicarà les novetats de la temporada de Naturlàndia la setmana vinent

 

 

P. G.

ESCALDES-ENGORDANYL'estació d'esquí de Fondo de la Rabassa té previst celebrar l'acte d'inauguració de la nova temporada l'últim cap de setmana de novembre, tal com es tenia previst anteriorment. Segons el director de Naturlàndia, Eugeni de Santiago, el parc temàtic de neu no cal que avanci la temporada tal com ho han fet Vallnord i Grandvalira perquè "la Rabassa no ha tancat, ja que durant l'any està obert amb les diverses activitats que oferim amb el Tobotronc, així com els circuits de les raquetes de neu, entre d'altres", va explicar De Santiago. Les activitats d'hivern com ara l'esquí a fons, així com el circuit de gossos amb trineus, s'obriran a partir de la setmana vinent, amb la inauguració de la nova temporada.

El director de Naturlàndia va avançar que la setmana vinent s'avançaran les novetats de la nova temporada d'aquest camp de neu. Al camp de la Rabassa hi ha tots els nivells, des de principiant fins avançat per practicar esquí de fons, així com pistes de tobogans de neu amb un remuntador mecànic, tres pistes de 120 metres de llargària i 50 trineus especials.

A més a més, Naturlàndia ofereix el circuit de raquetes de neu, traçat i senyalitzat, de dos quilòmetres de llarg amb panells explicatius. A més, disposa d'un circuit de gossos amb trineus, traçat d'uns itineraris per dins del bosc amb diferents llargades. El Tobotronc i el circuit de raquetes són les activitats que estan obertes al públic.

 

[ TORNA ]

Espai web patrocinat per                ADN               Avís legal